Räppäri P. Diddy perusti koulun Harlemiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Musiikkimogulina tunnettu Sean P.Diddy Combs on tehnyt uuden aluevaltauksen. Mies on nimittäin ryhtynyt rahoittamaan Harlemissa sijaitsevan Capital Preparatory Harlem Charter -koulun toimintaa. Syksyllä ovensa avaava koulu tulee tarjoamaan opetusta 160 oppilaalle.

Koulussa opetetaan kuudetta ja seitsemättä luokkaa. Wall Street Journalin mukaan Charter-koulun avaaminen on ollut 46-vuotiaalle Combsille unelmien täyttymys. Mies kertoi, että hänelle on suuri kunnia olla mukana toiminnassa, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden menestyä elämässä.

Combs on varttunut itse Harlemissa ja kokee siksi projektin olevan hänelle entistäkin merkityksellisempi. P.Diddyn rahoittama koulu ei ole yksityiskoulu, vaikka se tarjoaakin yksilöllisempää opetusta ja tukiopetusta oppilaille.

Charter-koulu on julkisin varoin rahoitettava koulu, jossa on oma hallinto ja vapaus poiketa yleisistä säädöksistä. Oppilaat valitaan kouluun hakemuksien perusteella.