Suosikkiartistilla erikoinen raideri – vaatii keikkapaikalta ekologisuutta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-näyttelijä Jack Johnson on paljastanut, että hänellä on melko vaativa vaatimuslista esiintymispaikkoja varten. Monet artistit vaativat tietynlaisia mukavuuksia ja tarjoiluja konserttipaikoilta takahuoneeseen, mutta Johnsonin vaatimukset liittyvät ekologisuuteen.

Johnsonia masensi konserttipaikoilla yleisön poistuttua muovijätteestä koostuva kerros, jotka ihmiset jättivät aina jälkeensä. Mies harkitsi jopa keikkailemisen lopettamista, koska hän oli huolissaan siitä miten paljon hän vaikuttaa sillä ympäristöön. Kuljetuksista tulee päästöjä, laitteistot kuormittavat ympäristöä eikä moni keikkapaikka jaksa kierrättää konserttien jälkeen jätteitä.

Johnson päätti jatkaa keikkailemista, mutta muuttaa vaatimuslistansa konserttipaikkoja varten. Mies vaatii nykyään keikkajärjestäjiltä Huffington Post -sivuston mukaan tekniikkaa, joka säästää energiaa. Hän vaatii yleisölle vedentäyttöpisteitä, jotka vähentävät muovijätettä huomattavasti. Mies vaatii keikkapaikkaa huolehtimaan myös siitä, että he kierrättävät kaiken jätteen.

Mies on varma siitä, että kalliit hankinnat tehtyään keikkapaikat tulevat käyttämään laitteita myös jatkossa, minkä vuoksi hänen vaatimuksillaan on kauaskantoisemmat ja paremmat vaikutukset oman konsertinkin jälkeen.