Supermallin poikaystävä lähetti peniskuvia naisille – todella nolo seuraus!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Entinen Victoria’s Secret -malli Heather Payne on saanut poikaystävänsä kiinni pettämisestä. Naiselle oli selvinnyt, että hänen poikasytävänsä Colby Kirmse oli lähetellyt toisille naisille flirttailevia viestejä ja kuvia erektiostaan.

New York Post -lehden mukaan Heather kosti miehelle kiusallisella tavalla, sillä hän lähetti Kirmsen peniksestä otettuja kuvia miehen äidille. Kuvista järkyttynyt äiti oli soittanut pojalleen ja pian pariskunnan välille syntyi raju riita, jonka seurauksena Heather pidätettiin.

Paynen kiusallinen kosto ei jäänyt siihen, vaan hän oli alkanut riehua poikaystävänsä asunnolla tuhoten huonekaluja, tavaroita ja kodinelektroniikkaa. Mies kutsui lopulta poliisit paikalle ja tyttöystävä pidätettiin.

Heather Payne on saanut tapauksen johdosta syytteet pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä ja seksuaalisesta ahdistelusta. Petetyn kosto kostautui, sillä Heather tuomittiin maksamaan Kirmselle 2590 euroa vahinkonkorvauksia.