Burger Kingin aprillipila? Yksittäispakatut ranskalaiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaruokaravintolaketjut osaavat välillä yllättää todella erikoisilla kausituotteillaan. Ravintolat ovat lanseeranneet suklaaranskalaiset, punaiset, mustat, valkoiset ja harmaat hampurilaiset ja kanasta tehdyt hampurilaissämpylät. Nyt Ranskan Burger King esittelee yksittäispakattuja ranskalaisiaan.

Ranskan Burger King on julkaissut sopivasti vain päivää ennen aprillipäivää uuden mainoksen seuraavasta erikoisesta tuotteestaan. Mainoksessa näytetään miten ranskalaisannos tulee vaihtumaan yksittäispakattuihin ranskalaisiin.

Yksittäispakattuja ranskalaisia on kolmea eri kokoa. Monien pelkän hampurilaisen tilaavien asiakkaiden tekisi mieli syödä vain yksi ranskalainen, jonka he yleensä nappaavat lopulta ystävän ateriasta. Nyt tätä ei enää tarvitse tehdä, koska he voivat ostaa itselleen vain yhden yksittäispakatun ranskalaisen.