Finnmatkoilta K18-lennot aikuisille

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Parisänky, samppanjaa, kermavaahtoa ja takkatulisimulaatio 10.000 metrin korkeudessa. Tämä ja paljon muuta on tarjolla uuden romanttisen Sensimar Class -lentoluokan matkustajille Finnmatkojen kesän lomalennoilla. Uuteen lentoluokkaan on 18 vuoden ikäraja.

Tällä hetkellä Sensimar Class on valittavissa lisämaksusta kesän lennoille Kyprokselle, Kroatiaan ja Kreikkaan. Aikuisille lomailijoille suunnatut Sensimar-hotellit tulivat myyntiin alkuvuodesta. Konseptin hotellit ovat tasoltaan joko neljä tai viisi tähteä, ja ne sijaitsevat joko suoraan rannalla tai hyvin lähellä sitä.

– Saimme idean matkustajalta, joka kysyi Facebookissa, voisiko romanttiseen tunnelmaan päästä jo lentomatkalla Kreetalla sijaitsevaan Sensimar Kalliston Resort & Spa -hotelliin, kertoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Julia Melnik.

Kesän 2016 valikoimassa on 19 hotellia Kreikassa, Kyproksella, Kroatiassa ja Turkissa. Tulevaisuudessa Finnmatkat ja TUIfly Nordic aikovat laajentaa lentoluokkatarjontaansa lapsiperheille suunnatulla Family Life -luokalla, jossa matkustaminen tapahtuu erikoisrakenteisessa pallomeressä.