Maailman törkein tatuointi? Mauttomuus loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Tattoo Fixers -televisiosarja on kohdannut tuotantokauden viimeisessä jaksossa kaikkien aikojen huonoimman tatuoinnin. Mustekuva oli tehty isoisä-Mickin vatsaan ja se ylittää mauttomuudellaan kaikki rajat.

Kuvassa on jalkojaan levittävä nainen, jossa napa edustaa hänen vaginaansa. Tautointisalongin vastaanottovirkailija Paisley Billings sanoo, että miehen vatsakuva on kamalin tatuointi, minkä hän on ikinä nähnyt. Moni huokaisee helpotuksesta nähdessään Mickin kammottavan ihokoristeen, sillä sen nähtyään tuntuvat omat elämän virhevalinnat todella vähäpätöisiltä.

Tatuointitaiteilijat peittivät kammottavan kuvan kolmella viisaalla apinalla. Ihmiset saattavat ottaa tatuointeja hetken mielijohteesta, mutta jokaisen tulisi muistaa kuvien olevan lähes ikuisia. Tatuointeja pystyy poistamaan laserilla, mutta se on kivuliasta ja kallista. Katso video ja kuva tästä.