Näyttelijähottis riisui – yläosattomissa kameran edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaistähti Emily Ratajkowski on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista malleista. Tämä siitäkin huolimatta, että tähti nähtiin ensimmäistä kertaa catwalkilla viime syyskuussa New York Fashion Week -tapahtumassa.

Pari päivää sitten Emily nähtiin poseeraamassa yläosattomissa yhdessä Kim Kardashianin kanssa. Nyt hän poseeraa samassa asussa ammattilaiskuvaajalle, kun hänet on kiinnitetty koruvalmistaja Jacquie Aichen mainoskampanjan tähdeksi.

Mallintöiden ohella Emily Ratajkowski on näytellyt muun muassa Gone Girl ja Entourage -elokuvissa ja The Spoils Before Dying -sarjassa. Lisäksi tähti on tullut viime vuosina tunnetuksi aktivismista, ja hän on esimerkiksi tukenut julkisesti Yhdysvaltojen presidenttiehdokas Bernie Sandersia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash