LMFAO-tähden soolourasta karmea floppi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Parin vuoden takaisista megahiteistä tunnetun LMFAO-yhtyeen jäsen Redfoo on kokenut vastoinkäymisiä soolourallaan. Miehen uusin albumi on nimittäin flopannut odottamattomalla tavalla.

The Daily Telegraph -sivuston mukaan Redfoon Party Rock Mansion -sooloalbumia on myyty muun maussa Australiassa vain 144 kappaletta. Luku on huolestuttavan alhainen, sillä Redfoo on panostanut suuresti markkinointiin Australiassa esiintymällä televisiossa, osallistumalla radio- ja lehtihaastatteleluihin ja keikkailemalla.

Redfoo on myös nähty yhtenä Australian X Factor -talenttikilpailun tuomarina. Kovasta yrittämisestä huolimatta markkinointi on epäonnistunut ja miehen levyjä on myyty maassa alle 200 kappaletta. Levy on tehnyt ”mahalaskun” myös kansainvälisissä musiikkikaupoissa. Vaikuttaisi siltä, että LMFAO-yhtyeen fanit ovat kääntäneet selkänsä sooloilevalle Redfoolle.