Uber-kuski narahti huijauksesta – järjetön reitti kartalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias Daniel Kaizen oli tilannut Uber-taksin yhden juhlantäyteisen illan päätteeksi. Miehelle oltiin kerrottu kyydin hinnaksi tulevan 18 euroa, minkä vuoksi lopullinen 128 euron hinta sai miehen pöyristymään. Kaizen oli maksanut kyydin ja mennyt puhelimellaan arvostelemaan kuskia positiivisesti, koska hänen mielestään kuski oli ollut kuitenkin mukava.

Kaizen ei ollut voinut muuta kuin naurahtaa nähdessään puhelimensa näytöltä millaisen kiertoreitin kuski oli tehnyt. Ei ihmekään, että kyydin hinta oli niin korkea, koska kuski oli kiertänyt lopullisen päämäärän todella kaukaa. Kaizen ei ollut tästä tietoinen, koska hän oli humalassa nukahtanut autoon.

Mies kommentoi Daily Mail -lehdelle, että hän ei tule luultavasti enää koskaan käyttämään ensisijaisesti Uberia miettiessään kuljetusta paikasta toiseen. Uber on pahoitellut miehelle tilannetta ja luvannut maksaa mieheltä veloitetun summan hänelle takaisin.