Wow! Victoria Beckham levitti jalkansa – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Victoria Beckham yllätti notkeudellaan – levitteli jalkojaan somekuvassa!

Laulaja ja muotimoguli Victoria Beckham on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan huolettomasta venyttelytuokiostaan. 41-vuotias kaunotar on hauskuuttanut fanejaan esittelemällä notkeuttaan tyylilleen uskollisella tavalla.

Viimeisen päälle tälläytynyt tähti nimittäin levitteli sohvalla jalkojaan korkokengissä. Kuva osoittaa, että kaunotar on joustavassa ja notkeassa kunnossa. Bechamin mukaan hänen venyvyytensä on balettituntien ansiota.

Daily Mail -lehden mukaan Victoria on suuri balettifani ja on myös itse harrastanut lajia. Kuva on otettu viime viikolla, kun Beckham vieraili Aasiassa. Hän näyttäytyi Hongkongissa muotiliikkeensä avajaistilaisuudessa ja sen lisäksi hän osallistui amFAR-gaalaan. Edutustilaisuuksien välissä tähtösellä oli selvästikin myös aikaa venytellä kaikessa rauhassa.