Äiti tilasi stripparin 8-vuotiaan synttäreiden esiintyjäksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tampassa asuva perheenäiti halusi yllättää kahdeksan vuotta täyttävän poikansa erityisillä syntymäpäiväjuhlilla, jotka tulivat lopulta muistuttamaan enemmän aikuisen miehen polttareita. Äiti oli tilannut juhliin stripparin esiintymään nuorelle pojalleen.

YouTube-videolla nähdään, miten aikuinen nainen twerkkaa alusvaatteisillaan tuolissa istuvalle kahdeksanvuotiaalle syntymäpäiväsankarille, joka läpsii naista pyllylle. Äidin mielestä tempaus oli hauska ja sitä kuvattiin jopa videolle, mutta muut videon nähneet vanhemmat ovat olleet kuitenkin eri mieltä asiasta.

Videolla muut lapset seuraavat sivusta kun nainen tanssii pojan sylissä. Vanhemmat ovat tehneet videosta poliisille valituksia, mutta poliisi ei ole New York Post -sivuston mukaan pystynyt tekemään vielä mitään asialle, koska videolta ei pystytä selkeästi näkemään tapahtumapaikkaa tai siinä esiintyvien ihmisten kasvoja.