Avokado-fanien unelma – avokado-brunssissa viisi ruokalajia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avokadosta on viime vuosien aikana tullut todella suosittu hedelmä, jota moni käyttää ruoanlaitossa, leivän päällä tai lusikoi suoraan kuoresta. Avokadossa on paljon hyviä rasvoja ja tutkittuja terveyshyötyjä, minkä vuoksi sen syöminen onkin suotavaa.

Nyt Lontoossa avataan 10. huhtikuuta brunssi suoraan avokadon rakastajien unelmista. AVO Popup -niminen ravintola aloittaa Avocado Brunch Club -nimisen sunnuntaibrunssin, jossa viiden ruokalajin päätähtinä nähdään avokadoa joko pääraaka-aineena tai hallitsevana lisukkeena.

Noin 70 euroa maksava brunssi sisältää viisi ruokalajia, joista jokaisessa käytetään avokadoa. Aterian päätteeksi ravintolan asiakkaille tarjoillaan vielä avokado margarita, jonka ruokailija saa vielä viiden ruokalajin lisäksi.