Flamingo Beach on Aruban paratiisi Karibialla

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Haikaralintuja pitkillä jaloillaan ja kaulallaan muistuttavat vaaleanpunaiset linnut eli flamingot ovat kaikkien pinkkifanien lempieläimiä. Parvissa veden äärellä elävät flamingot ovat tuttu näky etenkin Aruballa sijaitsevalla Flamingo Beachilla.

Chantal Janina on julkaissut videokuvaa Karibian lomalta Facebookiin. Rannalla käyskentelee parvi karibianflamingoja, jotka nauttivat Aruban upeista maisemista auringonottajien joukossa. Yhtäkkiä linnut aloittavat villin tanssin kovaäänisesti äännellen ja päätään rytmikkäästi käännellen.

Aruba kuuluu Alankomaiden kuningaskuntaan ja videon flamingot viettävät aikaansa Renaissance-hotellin yksityisellä uimarannalla. Lentoliput Karibialla sijaitsevalle saarelle maksaa noin 700 euroa. Matkatoimistot myyvät paratiisiin myös pakettimatkoja.

Posted by Chantal Janina on Monday, March 21, 2016