Kondomihälytys! Uutuuslaite tilaa ehkäisyvälineet hätänapista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksin harrastaminen on usein spontaania, ja silloin osapuolet eivät ole aina välttämättä osanneet varautua tilanteeseen sen vaatimalla tavalla esimerkiksi ottamalla mukaansa ehkäisyvälineitä. Tilanne voi olla tukala, jos kondomeja täytyy lähteä hakemaan esimerkiksi kioskilta kesken intiimin huuman.

Nyt Yhdysvalloissa on kehitetty Dash-palvelu, jossa Amazon lupaa toimittaa kondomit suoraan kotiovelle. Sama palvelu toimittaa myös esimerkiksi patterit dildoihin asiakkaan niin toivoessa. Jatkossakin kondomit on tosin nopeampi noutaa lähimmästä kaupasta tai kioskista, sillä Splashin mukaan Amazon lupaa toimittaa tuotteet kotiin kahdessa päivässä.

Erikoiseksi Dash-palvelun tekee nopeuden sijaan se, että kondomien tilaus onnistuu tietokoneen tai mobiililaitteen sijaan kätevästi yhdellä ”hätäpainikkeen” painalluksella. Amazon on nyt julkaisemassa samanlaisia painikkeita myös monille muille tuotteille. Palvelun arvostelijoiden mukaan 48 tunnin toimitusaika kondomeille on aivan liian pitkä.