Mies myöhästyy ratikasta joka aamu – kiinni muutamasta sekunnista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aamut ovat monille ihmisille kiireisiä. Rauhallisesti ja hyvissä ajoin alkaneet aamut muuttuvat nopeasti kaoottisiksi, kun aikaa tuntuu olevan mielin määrin siihen asti kunnes sitä ei olekaan ja tulee kiire. Näin eräälle miehelle näyttäisi käyvän joka aamu.

Tom Henstock on julkaissut Facebook-sivuillaan videon hänen naapurustossaan asuvasta miehestä. Henstock on nähnyt miehen aamuisin ikkunastaan ja huomannut, että naapuri myöhästyy aamuisesta raitiovaunustaan joka ikinen päivä vain muutamilla sekunneilla.

Henstock kannustaa ikkunansa takana miestä, joka ottaa juoksuaskelia työlaukku kädessään kohti pysäkkiä. Mies kuitenkin myöhästyy ratikasta jälleen kerran, minkä jälkeen hän alkaa kävelemään. Henstock ei voi olla ihmettelemättä, minkä vuoksi naapuri ei pysty heräämään minuuttia aikaisemmin.

Haha this guy is amazing! Runs past at exactly 8:32am every day and misses the tram EVERY DAY! Just get up 60 seconds earlier man! ??

Posted by Tom Henstock on Tuesday, March 22, 2016

Katso kuva tästä.