Rakennusmiehen tyylikkäät hautajaiset – arkku kauhakuormaajassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

90-vuotiaan bristolilaismiehen poismenoa on juhlittu tyylikkäällä tavalla Englannissa. Maanrakennustöissä työskennelleelle Paul Nowickille järjestettiin nimittäin hänen pitkää uraansa kunnioittavat hautajaiset.

Daily Star -lehden mukaan Nowicki on työskennellyt maanrakennustyömailla 1950-luvulta lähtien ja hän oli yksi ensimmäisistä JCB-maanrakennuskonekaupan työntekijöistä, joka osasi operoida kaivuu- ja purkukoneita työmailla.

Kauhakuormaaja oli Paulin työvälineenä vuosikymmeniä, ennen kuin hän jäi eläkkeelle. Mies on aina ollut ylpeä ammatistaan ja perheenjäsenet uskovat, että mies olisi tyytyväinen hautajaisiinsa.

Paulin poika John totesi, että hänen isänsä ei ole koskaan ollut kovin uskonnollinen mies, joten hänestä kauhakuormaajalla saattaminen hautaan olisi vain kunnianosoitus. Perhe ja ystävät ovat sitä mieltä, että Paul sai omannäköisensä hautajaiset ja se ajatus lohdutti miehen surevia läheisiä.