Sarvikuono hermostui jalankulkijalle – ajoi miehen puuhun!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kazirangan kansallispuistossa kävellyt mies on kohdannut matkallaan sarvikuonoemon ja sen poikasen. Intian Assamissa sijaitseva puistossa asuu useita sarvikuonoyhteisöjä ja silloin tällöin ne vaeltavat ihmisten suosimille reiteille.

Miehen harmiksi autotiellä tuli vastaan äkäinen sarvikuonoemo, joka halusi puolustaa poikastaan ihmiseltä. Telegraph-lehden mukaan mies hyppäsi vaistonaisesti tien reunassa kasvavan puun viereen ja kiipesi sen oksille.

Paikalle saapui onneksi lopulta puistonvartijoita, jotka tarkkailivat tilannetta etäältä. Sarvikuonoemo päätti päästää miehen tällä kertaa helpolla ja se kiersi puun poikasensa kanssa. Uhkaava tilanne olisi saattanut päättyä traagisesti, ellei mies olisi onnistunut hakemaan turvaa läheisestä puusta.