Seksikkäin säätyttö kotikatsomojen suosikki – jalkoväli varasti huomion

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meksikolaisen televisiokanavan uutisissa esiintynyt säätyttö Susana Almeida on ajautunut kiusalliseen tilanteeseen suorassa lähetyksessä. 4 Televisa Guadalajara -kanavalla säätiedotuksesta vastannut Almeida oli nimittäin pukeutunut poikkeuksellisen tiukkoihin housuihin ja ne paljastivat enemmän kuin oli tarkoitus.

Susanan harmiksi hänen jalkoväliinsä ilmestyi sukuelimen ääriviivat, eli kamelinvarvas. Vaikka vaatemoka on naurattanut ihmisiä ympäri maailmaa, ovat monet kiinnittäneet huomiota Susanan kauneuteen. Almeidaa onkin tituleerattu sosiaalisessa mediassa maailman seksikkäimmäksi säätytöksi.

Daily Mail -lehden mukaan kuvat ja videot Susanan säälähetyksestä ovat lähteneet leviämään verkossa. Aiemmat vastaavanlaiset tapaukset ovat osoittaneet, että paljastavalla pukeutumisella on mahdollista kasvattaa ohjelman katsojalukuja. Tälläkin kertaa vaatemoka on kääntynyt televisiokanavan voitoksi.