Vaginan bakteereista pantiin olutta! Vie kielen mennessään?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Order of Yoni -niminen yritys on kehittänyt täysin uuden tavan valmistaa olutta. Yritys käyttää Bottled Instinct -oluensa pääraaka-aineena vaginasta saatavia maitohappobakteereja. Bakteerit eivät ole kenen tahansa vaginasta vaan yritys käyttää olueen pelkästään mallina työskentelevän Alexandra Brendlovan vaginaa.

Yritys antaa tuotelupauksenaan sen, että he ovat onnistuneet pullottamaan feminiinisyyden esanssin tuotteeseensa. Oluen tekijät keräävät bakteereja mallin vaginasta käyttäen apunaan gynekologista tikkua. Tämän jälkeen näyte lähetetään laboratorioon, jossa sen maitohappobakteerit puhdistetaan, monistetaan ja eristetään muista bakteereista.

The Order of Yoni vakuuttaa, että olut ei maistu tai tuoksu vaginalta, mutta siinä on mallin aistikkuus ja viehkeys mukana. Bottled Instinct on yrityksen mukaan kuin nainen pullon sisällä oluen muodossa. Yritys yrittää tällä hetkellä kerätä tuotteelleen 150.000 euron rahoitusta Indiegogo-sivustolla.