Ben Affleck kuuli huonot elokuva-arvostelut – reaktio kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesissa 20. maaliskuuta ensi-iltansa saanut Batman v Superman: Dawn of Justice -toimintaelokuva on saanut monenlaisia arvosteluja osakseen. Elokuva on aiheuttanut keskustelua ja saanut monet kriitikot avaamaan sanaisen arkkunsa elokuvan huonouden puolesta.

Elokuvan päätähtinä näytelleet Ben Affleck ja Henry Cavill joutuivat vastaamaan haastattelijalle elokuvan saamia arvosteluita koskeviin kysymyksiin. Videohaastattelussa katsojien huomio kiinnittyi kysymykseen vastanneen Cavillin sijaan Affleckiin, joka näytti täysin maansa myyneeltä katsoessaan surullisesti maahan.

Kun Cavill alkaa avautumaan huonojen arvostelujen aiheuttamista tunteista haastattelijalle, Affleckin katse nauliintuu lattiaan.

Lopulta Cavillin päästyä selityksensä loppuun Affleck lisää vastaukseen lyhyesti olevansa vain samaa mieltä asiasta. Haastatelussa surulliselta näyttävä Affleck on saanut ihmiset huvittuneiksi, ja haastattelu onkin saanut alle viikon sisällä jo yli 18,5 miljoonaa katselua.