Farrah Abraham säväytti pienenpienissä bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV:n esittämästä Teen Mom -televisiosarjasta julkisuuteen singahtanut realitytähti Farrah Abraham ruotii kovin sanoin muita julkisuuden henkilöä. Taannoin hänen arvostelunsa alle joutui Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelman tunnettu perhe. Nyt neitokainen on kuvattu rannalla.

Farrah Abraham kuvattiin nimittäin eilen Havaijilla, jossa hän nautiskeli rannalla pienenpienissä bikineissä kirmaillen.

MTV-kanavan realitysarjaa tähdittänyt teiniäiti Farrah Abraham on niittänyt kyseenalaista julkisuutta tekemillään valinnoillaan. Hän on muun muassa käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran rahaa ja kokeillut siipiään aikuisviihde-elokuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash