Leijona sai pennuta lohduttavan peiton – ei luovu aikuisenakaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

In-Sync Exotics -järjestö pelastaa pulassa olevia villieläimiä. 2014 vuonna tilalle tuotiin pieni leijonan pentu, jolle annettiin nimeksi Lambert. Lambertin lohtuna toimi pentuaikana peitto, johon leijona on edelleenkin kovin kiintynyt.

Lambert käytiin pelastamassa perheeltä, joka oli ostanut leijonan laittomasti lemmikiksi perheen kaksi- ja kolmevuotiaille lapsille. Lapset olivat Leijonakuningas-piirretyn nähtyään halunneet saada lemmikiksi oman Simban, minkä vuoksi isä oli ostanut leijonan pennun heille.

Lambert oli jo niin kesyyntynyt, että sitä ei voitu pelastamisen jälkeen päästää takaisin luontoon. InSync Exotics antoi leijonalle kodin ja huomasi nopeasti pennun kiintymyksen sille annettuun huopaan.

Lambert oli pelännyt sadetta, minkä vuoksi sille oli annettu lämmin huopa leluksi. Lambert ei ole enää sen jälkeen suostunut nukkumaan ilman huopaa. Kaksivuotias täysikasvuisen leijonan kokoinen Lambert osaa olla edelleen todella suloinen käpertyessään huovan lämpöön nukkumaan.

Once a blankie baby, always a blankie baby! Lambert, it does not matter whether you are 2 or 22, we will make sure you have a nice clean, warm blankie! <3

Posted by In-Sync Exotics Wildlife Rescue and Educational Center on Tuesday, March 22, 2016

I have had some comments wondering if Lambert still slept with his blankie…….check it out! G'night sweet Lambert!

Posted by In-Sync Exotics Wildlife Rescue and Educational Center on Tuesday, January 19, 2016

Katso kuva tästä.