Lemmikit tappelivat selän takana – isännällä tiukat paikat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useampia lemmikkieläimiä sisältävissä taloissa on yleensä vilskettä ja vilinää. Koirat ja kissat keksivät yhdessä vauhdikkaita leikkejä, jotka äityvät nopeasti hieman turhankin rajuiksi rullaten mattoja ja pudottaen tavaroita hyllyiltä.

Eräs mies on kuvannut hänen kissaansa ja koiraansa, joilla on erikoinen härnäämistä ja lyömistä sisältävä leikki. Koira ja kissa ovat valinneet leikkipaikakseen miehen tuolin selkänojan, josta mies ei näytä olevan kovinkaan riemuissaan.

Mies kuvaa tilannetta videolle ja katsoo kyllästyneenä kameraan kun kissa ja koira riehuvat hänen selkänsä takana. Mies olisi halunnut vain katsoa rauhassa uutiset ja viettää leppoisaa sunnuntaipäivää, mutta lemmikit olivat toista mieltä.