Löytökoira ei luottanut hoitajiin – sitten paikalle saapui 7-vuotias

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uudessa-Seelannissa sijaitseva Christchurch Bull Breed Rescue -löyteläinkoti on julkaissut netissä hellyttävän videon luottamuspulasta kärsivästä asukistaan. Pelokas pitbull Nala ei kyennyt luottamaan hoitajiin ja se lepäsi päivät yksin pienessä häkissään.

Vaikka hoitajat yrittivät tehdä kaikkensa voittaakseen Nalan luottamuksen, ei koira suostunut lähestymään heitä. Sitten yksi hoitajista päätti kokeilla jotain erilaista. Hän kutsui seitsemänvuotiaan poikansa Zachin istumaan hänen kanssaan Nalan häkin viereen.

Kun Nala näki reippaan koululaisen, muuttui sen pelkotila uteliaisuudeksi sekunneissa. Hännänheiluttaja lähestyi poikaa rohkeasti häntäänsä heiluttaen. Zachin ansiosta hoitajat olivat viimein edistyneet Nalan kanssa. Daily Mail -lehden mukaan koiran ja Zachin välillä on ainutlaatuinen yhteys ja luottamus. Hoitaja otti Nalan kotiinsa kouluttaakseen siitä adoptiokelpoisen lemmikin. Koira ja poika ovat olleet erottamattomat ja vielä jonain päivänä Nala pääsee uuteen kotiin.

NEW ARRIVAL – This girl arrived with us a few weeks ago. She had been wandering the streets for some time and was…

Julkaissut Christchurch Bull Breed Rescue 24. maaliskuuta 2016