Texasin Moottorisahamurhat -elokuvan huoltoasemasta kauhuravintola

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1974 ilmestynyt Texasin moottorisahamurhat, eli The Texas Chainsaw Massacre, lukeutuu kaikkien aikojen pahamaineisimpiin kauhuelokuviin. Nyt elokuvassa nähty, ihmislihasta tehtyä chiliä tarjoillut Last Chance -huoltoasema on muuttumassa teemaan sopivaksi ravintolaksi.

Tosielämässä Bilbo’s Texas Landmark -nimellä tunnettu huoltoasema on ollut vuosikausia tyhjillään. Pahamaineista elokuvasarjaa rakastava ohiolainen liikemies Roy Rose osti kuitenkin liiketilan viime vuonna, ja on muuttanut Texasiin restauroidakseen paikan.

Roy Rose suunnittelee The Guardian -lehden mukaan muuttavansa huoltoaseman kauhuteemaiseksi ravintolaksi. Hänen yhteistyökumppaninaan toimii näyttelijä Ari Lehman, joka näytteli murhaaja Jason Voohreesia vuonna 1980 ilmestyneessä Perjantai 13. päivä -kauhuelokuvassa.

Ravintolan lisäksi The Texas Chainsaw Massacre Gas Station -huoltoasemalle aiotaan avata oheistuotteita myyvä liike ja neljä mökkiä, joissa rohkeat kauhufanit voivat yöpyä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko ravintolan tarjoilema chili sisältämään ”salaisia” ainesosia.