Texasin Moottorisahamurhat -elokuvan huoltoasemasta kauhuravintola

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1974 ilmestynyt Texasin moottorisahamurhat, eli The Texas Chainsaw Massacre, lukeutuu kaikkien aikojen pahamaineisimpiin kauhuelokuviin. Nyt elokuvassa nähty, ihmislihasta tehtyä chiliä tarjoillut Last Chance -huoltoasema on muuttumassa teemaan sopivaksi ravintolaksi.

Tosielämässä Bilbo’s Texas Landmark -nimellä tunnettu huoltoasema on ollut vuosikausia tyhjillään. Pahamaineista elokuvasarjaa rakastava ohiolainen liikemies Roy Rose osti kuitenkin liiketilan viime vuonna, ja on muuttanut Texasiin restauroidakseen paikan.

Roy Rose suunnittelee The Guardian -lehden mukaan muuttavansa huoltoaseman kauhuteemaiseksi ravintolaksi. Hänen yhteistyökumppaninaan toimii näyttelijä Ari Lehman, joka näytteli murhaaja Jason Voohreesia vuonna 1980 ilmestyneessä Perjantai 13. päivä -kauhuelokuvassa.

Ravintolan lisäksi The Texas Chainsaw Massacre Gas Station -huoltoasemalle aiotaan avata oheistuotteita myyvä liike ja neljä mökkiä, joissa rohkeat kauhufanit voivat yöpyä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko ravintolan tarjoilema chili sisältämään ”salaisia” ainesosia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat