Tyttöbändin kaunottaren kaula-aukko vailla vertaa – paita jäi kotiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -yhtyeestä tunnettu laulajatar Kelly Rowland on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän meni toissavuonna naimisiin ja sai pojan. Nyt tyttöbändin kaunotar on alkanut tehdä paluuta julkisuuden valokeilaan.

Eilen Kelly osallistui Yhdysvaltojen Newarkissa Black Girls Rock! -ensi-iltaan NJ Performing Arts Centerissä. Kaunottarella oli yllään valkoinen jakkutakki ilman paitaa, joten kaula-aukko pääsi todella oikeuksiinsa.

Destiny’s Child -yhtyeen tähti Kelly Rowland avioitui vuonna 2014 Tim Witherspoonin kanssa ja pari sai esikoisensa Titan Jewell Witherspoonin seuraavana syksynä. Kelly paljasti miehen kosineen häntä Skype-puhelun välityksellä. Pari ehti olla kihloissa reilun vuoden ennen naimisiin menoa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash