Cameron Diaz poseerasi ilman meikkiä – luonnonkaunis näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cameron Diaz on julkaissut toisen kirjansa, joka on hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvä The Longevity Book -niminen teos. Kirjassa käsitellään ikääntymistä ja sen tuomia muutoksia ulkonäössä, kehossa ja terveydessä.

Kirja tarjoaa myös neuvoja siihen miten ihminen voi ikääntyä paremmin ja ymmärtää ikääntyvää kehoaan. 43-vuotias Diaz julkaisi itsestään Instagram-kuvan, jossa nainen on ilman meikkiä uunituore kirja käsissään. Diaz haluaisi kaikkien oppivan ikääntymiseen liittyviä asioita, minkä jälkeen he voivat ymmärtää myös omaa kehoaan paremmin ja pitää sen parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Näyttelijätär on kirjoittanut The Longevity Book -kirjan yhteistyössä Sandra Barkin kanssa. Kirjalle povataan yhtä suurta menestystä kuin vuonna 2013 julkaistulle The Body Book -kirjalle, joka oli vuoden 2013 bestseller.