Courtney Stodden poseerasi meikittömänä – ja paidattomana!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teinivaimona ja mediapersoonana tunnettu Courtney Stodden on paljastanut sosiaalisessa mediassa viihtyvänsä kotonaan parhaiten alastomana ja meikittömänä. 21-vuotias kaunotar on julkaissut netissä kuvia ja videoita, joissa hän nauttii vapaapäivästään kotioloissa.

Monet Courtneyn faneista ovat tottuneet näkemään tähden voimakkaasti meikattuna ja kuvat luonnonkauniista Stoddenista ovat olleet virkistävää vaihtelua. Kaunottaren meikkaustyyli on muuttunut viime vuosina, sillä hän on ottanut esikuvakseen Marilyn Monroen ja hänen tyylinsä.

Instagram-kuvissa Courtney kehuskelee, että hän on uskaltautunut kameran eteen ilman meikkiä, ilman vaatteita ja ilman hiustuotteita. Netissä julkaistut kuvat ovat tähtösen mukaan muokkaamattomia. Monet Stoddenin faneista ovat sitä mieltä, että hän on paljon viehättävämpi ilman paksua meikkikerrosta.

NO MAKEUP … NO HAIRSPRAY… NO FANCY CLOTHES… NO FILTER ‼️ just me. #BeingBrave

Kuva, jonka Courtney A Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

Instagram Diaries ? #NOMAKEUP #NOFILTER literally feel my best with a naked face … ?

Video, jonka Courtney A Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

The real me. At home treating pimples. #nofilter #nomakeup ?☝?️ haha

Kuva, jonka Courtney A Stodden (@courtneyastodden) julkaisi