Demi Lovaton kaula-aukko pääosassa punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Demi Lovato koki viime vuonna kovia, kun tähtönen joutui hyvästelemään rakkaan perheenjäsenensä. Kojotti nimittäin hyökkäsi hänen lemmikkikoiransa kimppuun kohtalokkain seurauksin tähden kotipihalla. Sittemmin elämä on palannut taas raiteilleen.

Eilen Demi kuvattiin Joe Jonasin kanssa, kun he saapuivat yhdessä 27th Annual GLAAD Media Awards -gaalaan Beverly Hillsissä. Lovaton asu oli yksi illan näyttävimmistä, sillä hän asteli punaiselle matolle näyttävällä kaula-aukolla varustetussa asussa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat