Salasuhde julki: Harry Styles iski lentoemännän!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositun One Direction -yhtyeen jäsen Harry Styles on huhujen mukaan iskenyt silmänsä yhdysvaltalaiseen lentoemäntään Megan Smithiin. Pariskunta tutustui On The Road Again -kiertueen yhteydessä ja pian heidän välilleen syttyi romanssi.

The Sun -lehden mukaan Smith on matkustanut useita kertoja Lontooseen tapaamaan Stylesia ja he ovat onnistuneet tapailemaan salaa koko kiertueen ajan. Ennen kuin suhde alkoi muuttua vakavammaksi Harry päätti kuitenkin yllättäen lopettaa suhteen.

Lentoemäntä on paljastanut, että yksi syy suhteen päättymiselle oli se, ettei Styles ollut valmis julkistamaan heidän suhdettaan. Pari vietti myös paljon aikaa erillään ja yhteisen ajan puute vaikutti eropäätökseen.

Lentoemon mukaan he pitävät kuitenkin toisiina edelleen yhteyttä ja he ovat kaikesta huolimatta ystäviä. Pari erosi lokakuussa ja pian suhteen päättymisen jälkeen Harry Styles nähtiin yhdessä malli Kendall Jennerin kanssa.