Lastenhuoneen valvontakameran video järkyttää maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa perheissä valvotaan nykyisin lastenhuoneita erilaisin valvontakameroin, joiden välityksellä esimerkiksi olohuoneesta käsin on helppo tarkistaa jälkikasvun tilanne. Ajoittain tällaiset kamerat tallentavat kuitenkin poikkeuksellisen rajua materiaalia jälkipolvien ihmeteltäväksi.

Nyt verkossa on noussut jättihitiksi video, jossa nähdään miten Connor-pikkupoika temppuilee pinnasänkynsä laidalla ja huutaa. Pinnasängyn kaiteella pimeässä pitkään tasapainottelevan pikkumiehen tasapaino on videon perusteella niin hyvä, että sitä on vaikea uskoa todeksi. Kun poika vielä samaan aikaan huutaa kuin riivattu, on video herättänyt laajaa ihmetystä ympäri maailmaa ja kerännyt miljoonia katsojia.

Videosta uutisoineen Metro-lehden mukaan videota on epäilty myös tekaistuksi. Joidenkin kommenttien mukaan kyseessä olisi kuvankäsittelyllä aikaansaatu lopputulos, mutta varmuutta asiasta ei vielä ole. Joka tapauksessa video leviää parhaillaan verkossa nopeasti.