Nainen avautui epäonnistumisistaan äitinä – tarinasta tuli viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat eivät ole täydellisiä, vaan ihmisiä, jotka tekevät elämässä virheitä samalla tavalla kuin kaikki muutkin. Kolmen lapsen äiti Jennifer Campbell on jakanut Mama Lion Strong -bloginsa Facebook-sivuilla tilanteita, joissa hän on kokenut epäonnistuneensa äitinä.

Campbell on kertonut sosiaalisessa mediassa rohkeasti tilanteista, joissa hän on kokenut olevansa huono äiti. Nainen on kertonut muun muassa tilanteesta, jossa hänen kaksivuotias poikansa oli lähtenyt kotipihasta omille teilleen sillä aikaa kun nainen oli imettänyt kuusiviikkoista vauvaa. Naapuri oli tuonut lapsen takaisin ja antanut naisen kuulla kunniansa.

Tilanteidensa kertomisella Campbell haluaa osoittaa muille vanhemmille, että kaikki tekevät virheitä. Hän haluaa, että vanhemmat olisivat toisiaan kohtaan hyväksyvämpiä, myötätuntoisempia ja antaisivat toisilleen vertaistukea jatkuvan kritisoimisen sijaan.

Moni vanhempi on näyttänyt olevan kiitollinen siitä, että nainen on kertonut kolmen pienen lapsen äitinä kokemuksistaan avoimesti. Moni on arvatenkin ollut myös kritisoiva ja jyrkästi sitä mieltä, että nainen on huono äiti. Campbellin julkaisemat tarinat ovat lähteneet leviämään verkossa nopeasti ja muun muassa kaksivuotiaan pojan katoamistarinaa on jaettu jo lähes 11.000 kertaa.

One afternoon when we were still living in New Zealand, I sat on the couch pretty much topless, as one is when nursing a…

Posted by Mama Lion Strong on Sunday, March 27, 2016