Surffaaja sai yllättävää seuraa – delfiinit hyppivät edessä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australiassa sijaitsevalla Yallingupin rannalla surffannut Jamie Havlin on saanut yllättävää seuraa rannikolla uiskennelleesta delfiinilaumasta. Miehestä kuvatulle videolle on tallentunut taianomainen hetki, jolloin lainelautailija jakoi aallon defiinien kanssa.

Perth Now -lehden mukaan Jamie on julkaissut upean surffivideonsa Facebookissa. Mies on paljastanut lehden haastattelussa, että hän oli aluksi säikähtänyt delfiinejä, sillä hän oli luullut niiden olevan haikaloja.

Havlin oli huokaissut helpotuksesta huomattuaan että vedessä kiitävät selkäevät kuuluivatkin delfiineille. Mies onnistui välttämään yhteentörmäyksen vedessä hyppivien delfiinien kanssa ja heidän yhteinen hetki aallolla sujui ongelmitta. Jamiesta ja delfiineistä kuvattu video on kerrassaan ihastuttavaa katseltavaa.

Sharing a Wave.

23/03/16Drove down to Yallingup W.A in search of waves. Captured this little gem.Filmed: Skint Print / Jamie HavlinSurfers: Unknown / DolphinsCheck out my page if you like what you see.

Julkaissut Skint Print / Jamie Havlin 31. maaliskuuta 2016