Vaarallinen mäki houkutteli yllytyshullua kuskia – hurja temppu videolle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hurjista stunttivideoista tunnettu Jukin Video -kanava on julkaissut netissä videon vaarallisesta tempusta. Jyrkän mäenrinteen alapuolella olleet yhdysvaltalaiskaverukset olivat onnistuneet houkuttelemaan yhden autokuskeista kaahaamaan autollaan mäen ylös.

Lähtökohtaisesti temppu vaikutti mahdottomalta, mutta yllytyshullu tarttui haasteeseen. Kuski hyppäsi autoonsa ja peruutti ottaakseen vauhtia. Sitten hän painoi kaasun pohjaan ja lähti ajamaan jyrkkää mäkeä ylös.

Autoilija onnistui pääsemään yllättävän korkealle autollaan ennen kuin vauhti alkoi hidastua. Auto oli pysähtyä kokonaan, mutta taitavan kuskin käsittelyssä auto jatkoi matkaansa eteepäin. Pienikin virhe olisi voinut koitua tehtävän onnistumisen kohtaloksi, mutta tällä kertaa yllytyshullu pääsi mäen huipulle voittajana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.