90-luvun hiustrendi tekee paluun? Justin Bieberin muodonmuutos yllätti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on tullut alunperin julkisuuteen kaikkien teinityttöjen ja äitien rakastamana suloisena kultakurkkuna. Viime vuosien aikana Bieber on yrittänyt kuitenkin kovasti pyristellä tästä imagosta eroon, ja hän onkin siinä jo melko hyvin onnistunut erilaisilla pahan pojan tempauksillaan.

Viime aikoina faneja on ihmetyttänyt miehen sekavan käytöksen lisäksi hänen jatkuvasti muuttuva tyylinsä. 22-vuotias kansikuvapoika on muuttanut vaate- ja hiustyyliään vähitellen huolimattomampaan suuntaan, ja nyt viimeisenä loppusilauksena poptähti on ottanut vaaleisiin hiuksiinsa rastat.

Justin Bieber on julkaissut Instagram-tilillään kuvia, joista voidaan nähdä, että rastat ovat tulleet jäädäkseen. Bieberin tyyli henkii todellista 90-lukua, kun mies hyppii lavalla flanellipaidassa, reikäisissä farkuissa ja rastoissa.

Swirv

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi