Adelen elämästä elokuva – komedienne pääosaan?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Adele on ottanut hiljattain kantaa huhuun, jonka mukaan komedienne Rebel Wilson olisi valittu hänen elämästään kertovan elokuvan päärooliin. 27-vuotias tähti vitsaili, että mikäli Wilson haluaa kyseisen roolin, tulisi hänellä olla siihen Adelen suostumus.

Megatähti kertoi Lontoossa järjestetyn konsertin yhteydessä, että hän oli kuullut huhuja roolivalinnoista, mutta hän ei halunnut vielä paljastaa pitivätkö ne paikkaansa. Adele vitsaili, että vaikka Rebel on hänen tavoin plus-kokoinen nainen, ei se tarkoita, että rooli on automaattisesti Wilsonin.

Daily Star -lehden mukaan australialainen komedienne on enemmän kuin halukas ottamaan vastaan vakavampiakin rooleja. Rebel toivoisi, että hänet tunnettaisiin tulevaisuudessa myös loistavana draamanäyttelijänä, ei vain koomikkona. Jää nähtäväksi kenelle huippurooli Adelen elämästä kertovasta elokuvasta päätyy.