Hollywoodin unelmapari erosi – avioliitto ajautui karille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosikkinäyttelijätär Drew Barrymore on ilmoittanut eroavansa aviomiehestään Will Kopelmanista. Kaunotar on paljastanut, että parin avioliitto oli ajautunut ylistepääsemättömään kriisiin. Kuukausia kestäneiden vastoinkäymisten seurauksena Barrymore päätti eron olevan oikea ratkaisu.

PopSugar-sivuston mukaan näyttelijätär näyttäytyi Barrymore Wines Business -viiniyrityksen edustustilaisuudessa vain tunteja avioeroilmoituksen jälkeen. Hyväntuulinen tähtönen ei vaikuttanut olevan allapäin eron takia.

41-vuotias Barrymore on ollut naimisissa Kopelmanin kanssa vuodesta 2012 ja heillä on kaksi lasta. Tähtösen mukaan eroon ei liittynyt draamaa ja hän on edelleen hyvissä väleissä Willin kanssa. Pariskunta aikoo hakea lastensa yhteishuoltajuutta.