Instagram luuli tätä täytekakkua paljaaksi rinnaksi – esti käyttäjätilin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-sovellukseen on asetettu tiettyjä rajoja, joita kuvan sisältö ei saa ylittää. Kuvissa ei esimerkiksi saa näkyä sukupuolielimiä tai naisten nännejä, mikä on aiheuttanut jonkin verran keskustelua naisten keskuudessa.

Fiona Moseley on julkaissut kuvan, jonka kohdalla sovellus teki kuitenkin pienen ylilyönnin. Kuvassa näkyy Moseleyn äidin tekemä täytekakku, jonka päällä on 12 palloa koristeena. Ilmeisesti sovellus oli pitänyt palloja nänneinä, koska kuvan vuoksi koko äidin Instagram-tili oli suljettu epäsopivan julkaisun vuoksi.

Monet naiset ovat sitä mieltä, että naisten nännien tulisi saada näkyä kuvissa samalla tavalla kuin miestenkin nännien. Oli asiasta mitä mieltä tahansa kaikki voivat kuitenkin varmasti yhtyä siihen, että täytekakku ei millään muotoa ole epäsopiva Instagramissa julkaistavaksi.