Lentomatkustaja, älä tee tätä typerää virhettä!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Lentomatkustaminen on parhaimmillaan mukavaa, mutta yksi asia täytyy aina muistaa. Lentokentällä tai -koneessa ei koskaan saa vitsailla pommeista tai terrorismista. 35-vuotias itävaltalaismies on nimittäin nyt aiheuttanut huonoilla vitseillään hätätilanteen Wienin lentokentällä.

Mies oli kertonut turvatarkastajille, ettei hänellä ollut kirjattavaa, sillä hänen laukussaan oli ainoastaan kolme pommia. Turvatarkastuksen viimeisessä vaiheessa mies letkautti, ettei hänen yllään ollut tänään pommivyötä niin kuin yleensä.

The Local -lehden mukaan viranomaiset tarttuivat miehestä kiinni ja raahasivat hänet suorinta tietä tarkastushuoneeseen. Miehestä tehtiin välittömästi ilmoitus poliiseille ja lentokentällä järjestettiin laaja operaatio turvallisuuden varmistamiseksi.

Miehen huono huumorintaju kostautui, sillä hänen laukkunsa poistettiin lentokoneesta ja häneltä evättiin pääsy lennolle. Poliisit pidättivät miehen ja veivät hänet kuulusteltavaksi. Viranomaisten mukaan mies todettiin lopulta vaarattomaksi. Miehen mauttomat letkautukset tulivat kalliiksi, sillä hän sai tempauksesta todennäköisesti tuntuvat sakot.