Optinen harha hämmästyttää: Mitä punaisen pallon sisällä on?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Älypeleihin ja optisiin harhoihin ja näkötestihin erikoistunut Playbuzz-verkkosivusto on julkaissut netissä kuvan erikoisesta arvoituksesta. Sivuston pelaajan luomassa illuusiossa on punainen pallo, jonka sisälle on piilotettu hahmo.

Daily mail -lehden mukaan kuva-arvoitus on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Monet erottavat palloon piilotetun ilmestyksen heti, kun taas osalle tehtävä on huomattavasti haasteellisempi. Kuvaa tuijottamalla pallon sisältä pitäisi paljastua katsojalle yllätys.

Optisen illuusion suunnittelija on ilmoittanut, että ratkaisuksi ei riitä se, että näkee pallon sisällä olevan ilmestyksen ääriviivat, vaan piilokuvassa on myös paljon yksityiskohtia. Osalle yksityiskohtien näkeminen on tuottanut vaikeuksia. Mitä sinä näet punaisen pallon sisällä?