Itsevarmuuden huippu: 90-vuotias keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen isoäiti Irene Carney on hyvä esimerkki siitä, että naiset eivät ole koskaan liian vanhoja käyttääkseen lomalla bikineitä. Kuvat 90-vuotiaan mummon rantatyylistä ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa ja etenkin naiset ovat olleet ihastuneita Irenen tyyliin ja itsevarmuuteen.

Perheensä kanssa risteilemässä ollut Irene oli muutamia viikkoja aiemmin käynyt ostamassa itselleen uudet bikinit lomaa varten. Ballinassa asuva Irene ei ole ensimmäinen 90-vuotias isoäiti, joka on suostunut poseeraamaan kuvaajille bikineissä, sillä 94-vuotias muotisuunnittelija Iris Apfel päätyi hiljattain otsikoihin Austaliassa näyttäydyttyään rannalla Blue Illusion -muotibrändin bikineissä.

Australialaiset muotitalot ovat havainneet, että bikinimummojen kuvat ovat saaneet huomattavasti enemmän julkisuuttta sosiaalisessa mediassa, kuin heidän käyttämänsä kuvat nuorista bikinimalleista. Kenties, nämä 90-vuotiaat isoäidit ovat aloittaneet trendin, jonka myötä bikinimainoksissa nähdään tulevaisuudessa myös varttuneempia malleja.

the gorgeous 90 year old Irene on her family cruise wearing her @seafollyaustralia spot on bikini-never too old for a bikini. Love#ladywatego #ballina#seafollyaustralia #bikini#nevertooold

Julkaissut Lady Watego Byron Bay 25. maaliskuuta 2016