Elokuvateatterin ärsyttävimmät ihmistyypit – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Empire Cinemas -niminen yhtiö toteutti kyselyn, jossa vastaajat saivat arvioida ihmisten ärsyttävimpiä tapoja elokuvateattereissa. Kuten arvata saattaa, menettävät katsojat hermojaan lähinnä karkkipussien rapistelemisen ja juoman ryystämisen takia.

Eniten kuitenkin ihmisiä ärsyttää elokuvateatterissa puhuminen. Peräti 67 prosenttia vastaajista myönsi, että kovaäänisesti keskustelevat ihmiset menevät elokuvateatterikävijoiden inhokkilistan kärkeen. Myös kännykän käyttäminen koetaan raivostuttavaksi, ja 49 prosenttia vastanneista on ärsyyntynyt sen vuoksi.

Empire Cinemas on ottanut kyselyn toteuttamisen jälkeen käyttöönsä elokuvatuomarin, joka ojentaa yhtiön teatterissa kovaäänisesti tai huonosti käyttäytyville katsojille joko keltaisia tai punaisia kortteja. Tuomareita käytetään kuitenkin vain muutamissa elokuvanäytöksissä, Femail First uutisoi.