Hailey Baldwinille ihastuttava perheenlisäys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malli Hailey Baldwin on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia uudesta perheenjäsenestään. Kaunotar on hiljattain hankkinut suloisen walesinpaimenkoiranpennun ja hän on jakanut ilouutisen uudesta tulokkaasta netissä faneilleen.

Daily Mail -lehden mukaan Baldwin osti koiran newyorkilaisesta Citipups Chelsea -koirakennelistä. Koirarakas tähtönen on aiemmin hankkinut samasta paikasta koiranpennun lahjaksi vanhemmilleen.

Hailey on haaveillut omasta koirasta pitkään, mutta kiireinen työ mallimaailmassa on ollut aiemmin esteenä lemmikin hankkimiselle. Nyt kaunotar on viimein valmis sitoutumaan koiranpennusta huolehtimiseen. Pieni walesinpaimenkoira on sulattanut Baldwinin sydämen ja on ollut innoissaan uudesta perheejäsenestään.

my baby girl ???

Kuva, jonka Hailey Baldwin (@haileybaldwin) julkaisi