Nettipila meni liian pitkälle – kermakakkuja tuntemattomien kasvoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi vanhimmista ja klassisimmista piloista on kermakakun heittäminen ystävän kasvoille. Eräs jekuttelija päätti kuitenkin viedä pilan hieman pidemmälle ja sotkea hänelle täysin vieraiden henkilöiden kasvot ja vaatteet yllättävillä kermakakuilla.

Videolla nähdään kooste tilanteista, joissa mies on yllättänyt ventovieraat kermakakkuhyökkäyksellä. Mies lähestyy vieraita ihmisiä täysin yllättäin ja kumoaa vuoallisen kermaa henkilöiden kasvoille, joista se valuu myös pitkin rinnuksia ja vaatteita.

Hauskana pilana tarkoitetut kermakakut ovat saaneet suuren osan kommentoijista kritisoimaan miehen tempausta. Katsojien mielestä temppu on huono ja raukkamainen, minkä lisäksi se pilaa täysin turhaan monen ihmisen koko loppupäivän likaantuneiden vaatteiden lisäksi.

PIEING COMPILATION

PIEING COMPILATION

Posted by The Chaizy Channel on Saturday, February 13, 2016