Koiranpentu maistoi sitruunaa – Siperia opetti karvaasti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lattialle pudonnut sitruuna on saanut pienen berninpaimenkoiran hämilleen. Omistaja on onnistunut kuvaamaan videolle huvittavan hetken, jolloin Cavanauhg-pentu innostui maistamaan kirpeää sitrushedelmää ensimmäistä kertaa.

Muiden pentujen tavoin karvakuono ei kyennyt hillitsemään uteliaisuuttaan ja se nuolaisi hedelmää. Hetken kuluttua kirpeys alkoi tuntua koiran suussa ja se alkoi hyppiä lattialla edestakaisin. Cavanaugh yritti tassullan töniä lattialla pyörivää hedelmää siinä onnistumatta.

Hetken kuluttua pennun kömpelö uhittelu päättyi ja se nuolaisi sitruunaa uudelleen. Seuraavalla kerralla kokemus ei tuonut mukanaan yhtä yllättävää reaktiota. Netissä julkaistu koiranpentuvideo on ihastuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Cavanaughin söötti maistelutuokio tuo hymyn huulille.