Kylie ja Kendall Jenner kokeilivat face swapia – hämmentävä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Snapchatin ja Face Swap Liven kaltaiset sovellukset mahdollistavat videoiden ja kuvien luomisen, jossa kasvoja vaihdetaan vierellä olevan kaverin kanssa. Joissain tapauksissa vaihdos onnistuu yllättävän saumattomasti, joskus lopputulokset ovat lähes painajaismaisia.

Nyt Kendall ja Kylie Jenner ovat kokeilleet kasvojen vaihtamista Snapchat-sovelluksessa. Kasvonvaihdon hämmentävät lopputulokset ovat nähtävillä Instagramin Kylie Jenner Snapchats -tilillä.

Jennerin sisarusten face swap -videot herättivät arvatenkin laajamittaista huomiota sosiaalisessa mediassa. Monet tähtien fanit olivat odottaneet Kylien ja Kendallin kokeilevan sovellusta keskenään. Jo aikaisemmin tänä vuonna verkossa nähtiin video, jolla Kylie Jenner ja Kim Kardashian vaihtoivat kasvojaan.

Go follow @kyliejenner.shoot

Video, jonka Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) julkaisi