Näyttelijättären hurja ayahuasca-kokeilu: ”Kadehdin Paul Walkerin kuolemaa!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Fast & Furious -elokuvien tähti Michelle Rodriguez on paljastanut kokeneensa erikoisia tuntemuksia testattuaan psykedeelihuumeeksi kutsuttua ayahuascaa. Näyttelijätär kertoi, että hän kokeili huumetta surressaan ystävänsä ja näyttelijäkollegansa Paul Walkerin kuolemaa.

Huumeen vaikutuksen alaisena Michelle huomasi yllättäen tuntevansa suurta kateutta Walkeria kohtaan. Rodriguez paljasti The Reality of Truth -dokumentissa, että hän tunsi olevansa Paulille kateellinen siitä, että hän oli kuollut ja siirtynyt tuonpuoleiseen ennen häntä.

Michelle kertoi olleensa surullinen ja loukkaantunut siitä, että Paul oli jättänyt hänet jälkeensä. Outoa tuntemusta seurasi pakonomainen naurukohtaus. Vaikka ayahuasca sai naisessa aikaan erikoisia tuntemuksia, auttoi se häntä lopulta pääsemään yli Walkerin kuolemasta ja surusta. TMZ-sivuston mukaan Ayahuascan käyttäminen oli osa henkistä ja psykedeelistä rituaalia, johon Michelle otti osaa Paulin kuoleman jälkeen.