Mies heitteli palloa itsensä kanssa – videossa outo ykstyiskohta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Portlandissa asuva Kevin Parry on hämmästyttänyt ihmisiä sosiaalisessa mediassa erikoisella tempullaan. Hän on nimittäin julkaissut netissä videon, jossa hän näyttäisi heittelevän palloa itselleen peilin läpi.

Daily Mail -lehden mukaan ihmiset ovat olleet hämmentyneitä videolla näkyvästä ilmiöstä. Parryn taikatemppua on pidetty liian hyvänä ollakseen totta ja miestä on epälty videon muokkaamisesta. Kevin on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa olevansa animaattori, joka on perehtynyt muun muassa hidastusefekteihin.

Mies on todennäköisesti hyödyntänyt videon leikkaus- ja muokkauskykyjään temppuvideollaan. Parryn videota on pidetty taidonnäytteenä, sillä videolla esiintyvät liikkeet ovat hämmästyttävän saumattomia. Pienellä muokkaamisella Kevin on onnistunut luomaan videon, jonka sisältö on kuin silkkaa taikuutta.