Mies nikkaroi massiivisen kuulasokkelon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monimutkaisen kuulasokkelon suunnittelija ja rakentaja on julkaissut netissä hypnoottisen videon Marble Mountain -kuulalaitteestaan. Kolme vuotta kestänyt rakennusurakka on suunnittelijan mukaan vielä kesken, mutta suurin työ on jo takana.

Upea video on julkaistu Youtubessa nikkaroija Ben Tardifin kanavalla. Sokkelossa on 25 erillistä osaa, joista jokainen noudattaa omanlaista teemaansa. Rakennuksen osien joukossa on muun muassa Time Square, vuoristorata, Lombard Street ja skeittipuisto. Kuulat vierivät suunniteltuja reittejä pitkin sokkelon läpi.

On sanomattakin selvää, että sokkelo ei ole tarkoitettu perheen pienimpien leikkikaluksi. Sokkelon suunnitteleminen on vaatinut äärimmäistä tarkkuutta ja laskelmointia. Valmistuessan Marble Mountain tulee olemaan varmasti hämmästyttävä näky.