Mies teki purkitetusta ilmasta bisneksen – 25 euroa kappale!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Carl Casis on alle kolmekymppinen yrittäjä, joka myy purkitettua ilmaa internetissä. Vaikka ei uskoisi, niin kauppa käy hyvin ja hän on laajentanut toimenkuvaansa useammalle paikkakunnalle. Yksi purkkillinen ilmaa maksaa 25 euroa.

Shoreditch Air -niminen yhtiö myy purkitettua ilmaa aitoustodistuksen kera. 29-vuotias yrittäjä myi aluksi vain Shoreditchin alueella purkitettua ilmaa, mutta laajensi bisnestään suuren kysynnän myötä myös Brixtoniin ja Croydoniin. Liikeidea ei ollut alunperin hänen omansa.

– Sain ajatuksen muutama vuosi sitten aloitettuani työt Shoreditchin alueella. Huomasin, että joku oli pannut myyntiin Devonin maalaismaisemien ilmaa ja käytin tilaisuuden hyödyksi, Casis kertoo Huffington Postille.

Ihmiset ympäri internetiä ovat pitäneet liikeideaa aprillipilana. Puhdasta ilmaa on myyty myös Kiinassa ratkaisuna saasteongelmiin. Kauppojen hyllyille toimitetut happipullot on täytetty puhtailla Fanjingin ja Leigongin vuoristoalueiden ilmalla.